Saltear al contenido principal

“Un barceloní a Beirut”, el debut en català de Tomás Alcoverro

Vine a la presentació a la Setmana del Llibre en Català

La nova temporada literària arriba amb notícies importants: el gran corresponsal a Beirut Tomás Alcoverro publica la seva primera obra en català. Un barceloní a Beirut és el títol d’aquest nou llibre en el qual el mestre del reporterisme a l’Orient Mitjà, el periodista que va viure els quinze anys de guerra civil al Líban i que ha cobert la guerra de Síria i entrevista Bashar el-Assad, se’ns mostra en la seva faceta més personal i biogràfica. La publicació d’aquest llibre ha estat possible mitjançant una coedició entre Editorial Diëresis i l’Ajuntament de Barcelona.

Potser el subtítol, Viatges d’anada i tornada d’un corresponsal, ens serveix per albirar quin és l’esperit del llibre. Tomás Alcoverro, ambaixador entre civilitzacions, ens transporta a un viatge apassionant de Barcelona a Beirut, les ciutats de la seva vida. Dues urbs plenes de vida i, per tant, d’il·lusions, dificultats i vivències. Totes dues (i el periodista) esdevenen els protagonistes indiscutibles d’aquesta obra, on el gran degà dels corresponsals ens convida a acompanyar-lo en aquests viatges circulars que no s’acaben mai al voltant del Mediterrani i la seva rica i milenària civilització, que és la nostra. “Un barceloní a Beirut” és un pont literari entre les dues ribes.

Un barceloní a Beirut el presentarem durant la Setmana del Llibre en Català, el dijous 12 de setembre a les 18:00, amb la participació de l’autor, que vindrà especialment des de Beirut per a l’esdeveniment. Serà introduït pel periodista de guerra de La Vanguardia Plàcid Garcia-Planas.

La nova obra podeu trobar-la des del 9 de setembre a totes les llibreries i també a la nostra botiga online en aquest enllaç i en formats llibre, ebook o pdf.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close search

Carrito

Volver arriba