Saltear al contenido principal

Ple de gom a gom a la presentació de “Catalunya de pel·lícula”

foto 2-2

A Diëresis ampliem el ventall de guies de viatge que us oferim per recórrer el món a través del cinema. I ho fem amb Catalunya de pel·lícula, un nou llibre que va presentar ahir a Barcelona per un amfitrió d’excepció: Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, qui ha declarat: “Esperem que aquest llibre, la primera guia turística de Catalunya dedicada al món del cinema, contribueixi a que el turisme cinematogràfic sigui una eina més i s’incorpori a l’estratègia turística del país perquè Catalunya esdevingui una destinació capdavantera a Europa”.

foto 3 foto 2 foto 2-1

A la presentació, que es va celebrar al Palau Robert del Passeig de Gràcia, van participar l’autor del llibre, Eugeni Osácar, i l’editor de Diëresis, José Ángel Martos. També van ser presentes la Directora General de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Catalunya de pel·lícula és una obra amena, que ens planteja a una nova i entretinguda manera de visitar Catalunya. I també és el fruit d’una recerca cinematogràfica exhaustiva, doncs no només apareixen les localitzacions de pel·lícules ja estrenades com Vicky Cristina Barcelona, Pa negre, El perfum, REC, Soldados de Salamina o El Cas Bourne, entre d’altres, sinó d’algunes que encara no han arribat a la pantalla, com és el cas de Mecanoscrit del Segon Origen o The Gunman. A més, cobreix totes les comarques de Catalunya, des dels Pirineus, fins a les Terres de l’Ebre, passant per la Costa Brava, Barcelona i la Costa Daurada.

foto 1-2

L’autor és Eugeni Osácar (1963), professor de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB. Osácar és director de recerca i del Màster universitari en Innovació de la Gestió Turística de la mateixa institució. En els darrers anys, aquest expert en màrqueting, patrimoni i turisme cultural, s’ha especialitzat en l’àmbit del turisme i  el cinema. Eugeni Osácar ja ha publicat a Diëresis el llibre Barcelona, una ciutat de pel·lícula (en català, castellà i anglès).

Catalunya de pel·lícula és una obra feta en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme.

Nota de premsa Catalunya de Pel·lícula

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close search

Carrito

Volver arriba