Skip to content

Ple de gom a gom a la presentació de “Catalunya de pel·lícula”

foto 2-2

A Diëresis ampliem el ventall de guies de viatge que us oferim per recórrer el món a través del cinema. I ho fem amb Catalunya de pel·lícula, un nou llibre que va presentar ahir a Barcelona per un amfitrió d’excepció: Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, qui ha declarat: “Esperem que aquest llibre, la primera guia turística de Catalunya dedicada al món del cinema, contribueixi a que el turisme cinematogràfic sigui una eina més i s’incorpori a l’estratègia turística del país perquè Catalunya esdevingui una destinació capdavantera a Europa”.

foto 3 foto 2 foto 2-1

A la presentació, que es va celebrar al Palau Robert del Passeig de Gràcia, van participar l’autor del llibre, Eugeni Osácar, i l’editor de Diëresis, José Ángel Martos. També van ser presentes la Directora General de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Catalunya de pel·lícula és una obra amena, que ens planteja a una nova i entretinguda manera de visitar Catalunya. I també és el fruit d’una recerca cinematogràfica exhaustiva, doncs no només apareixen les localitzacions de pel·lícules ja estrenades com Vicky Cristina Barcelona, Pa negre, El perfum, REC, Soldados de Salamina o El Cas Bourne, entre d’altres, sinó d’algunes que encara no han arribat a la pantalla, com és el cas de Mecanoscrit del Segon Origen o The Gunman. A més, cobreix totes les comarques de Catalunya, des dels Pirineus, fins a les Terres de l’Ebre, passant per la Costa Brava, Barcelona i la Costa Daurada.

foto 1-2

L’autor és Eugeni Osácar (1963), professor de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB. Osácar és director de recerca i del Màster universitari en Innovació de la Gestió Turística de la mateixa institució. En els darrers anys, aquest expert en màrqueting, patrimoni i turisme cultural, s’ha especialitzat en l’àmbit del turisme i  el cinema. Eugeni Osácar ja ha publicat a Diëresis el llibre Barcelona, una ciutat de pel·lícula (en català, castellà i anglès).

Catalunya de pel·lícula és una obra feta en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme.

Nota de premsa Catalunya de Pel·lícula

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito
Volver arriba